afbeelding van theorie vrachtwagen en bus

Theorie Vrachtwagen en Bus (C/D)

Altijd al vrachtwagen- of buschauffeur willen worden? Bij de Antwerpse Rijschool helpen wij u graag verder. Voordat u begint aan de praktijklessen adviseren wij u om theorielessen te volgen. U bent al in het bezit van het rijbewijs voor de categorie B (auto) en zult al de nodige ervaring hebben met de verkeersdeelname. Toch adviseren wij de kandidaten vrachtwagen en bus om de wegcode op te frissen en de voertuig specifieke eigenschappen bij de verkeersdeelname eigen te maken. De theorieles wegcode ronden wij in één dag af. Ook voor het onderdeel vakbekwaamheid bent u bij de Antwerpse Rijschool aan het juiste adres. In dat geval zult u twee dagen theorieles volgen (één dag voor de wegcode en één dag voor de vakbekwaamheid). Lunch, boeken en toegang tot digitale platform zijn altijd inbegrepen.

Theorie C/D
wegcode

€175,00

1 dag les
+ lunch

Theorie C/D
vakbekwaamheid

€175,00

1 dag les
+ lunch

Theorie C/D
wegcode + vakbekwaamheid

€330,00

2 dagen les
+ lunch

Je kunt de theorie wegcode + vakbekwaamheid uiteraard ook thuis leren door middel van zelfstudie. Uit onze jarenlange ervaring is echter gebleken dat je een grotere slagingskans hebt, wanneer je een klassikale theorieopleiding volgt. Tijdens de les word je door onze lesgever getoetst en je krijgt direct uitleg over zaken die je niet begrijpt. De Antwerpse Rijschool biedt haar kandidaten toegang tot het digitale platform om thuis tussen de lessen door nog eens extra te oefenen. Kom je er thuis niet uit? Neem al je vragen mee naar de volgende les en stel ze gerust aan de lesgever.

Bekijk onze opleidingskalender voor een geschikte datum. We hebben een ruime keuzemogelijkheid, ook in de avonden en in het weekend. 


Reviews Antwerpserijschool

Antwerpse Rijschool
5.0
Gebaseerd op 45 beoordelingen
powered by Google
Para BoyPara Boy
15:30 05 Jun 23
Super vriendelijke instructeurs die je op logische manier alles heel goed uitleggen. Op een verzorgde manier wordt er les gegeven, betalingen verricht. Allemaal heel duidelijk!
Rayan ToubRayan Toub
13:33 04 Jun 23
20-uur rijles gevolgd met een prima verloop. Rij-instructeurs zijn aangename medewerkers en sturen je per direct bij waar nodig. Verder is de rijschool zeer flexibel wat betreft planning maken en word je snel telefonisch geholpen. Zeker een aanrader voor zij die twijfelen om rijles hier te nemen aangezien de kwaliteit tiptop is en ik nu veilig rijklaar ben voor op de baan!
Henry NimohHenry Nimoh
14:24 05 May 23
Was een top ervaring.Alles werd mooi uitgelegd en ze houden rekening mee op welke niveau je zet om je vooruitgang vlotter te laten verlopen, beter kon niet .
Kadrie BekirKadrie Bekir
09:53 19 Apr 23
Heel tevreden! Het waren zeer leerrijke lessen. Dank jullie wel Antwerpse Rijschool!
mochi & Co.mochi & Co.
11:55 23 Mar 23
Als ik 10 sterren kon geven had ik dat meteen gedaan!! Ik ben net terug van een rijexamen met lovende commentaar van de examinator! Allemaal te danken aan de Antwerpse rijschool. Zij zijn professioneel en zeker experts in hun vak. Tijdens de rijlessen al mijn vragen kunnen stellen en ook advies en tips gekregen die op mijn rijexamen van pas zijn gekomen. Ik heb zelf ook 6uur rijlessen gevolgd voor het examen en dat raad ik ook echt helemaal aan. Het is zeker het geld waard!
Issam BIssam B
10:51 07 Mar 23
Top rijschool les gekregen bij Achraf. Neemt de tijd om alles goed uit te leggen binnenkort voor mijn motor
Omar AgdirOmar Agdir
10:14 12 Feb 23
Zeer professioneel rijschool met de nodige goed en leerzame uitleg..zo relax en ontspannen lesgevers..bedankt jongens !
Yassine AzirarYassine Azirar
09:15 31 Jan 23
Dit is een heel goede rijschool met een top instructeur. Ik raad ze zeker aan je krijgt tijdens de lessen alle tijd en aandacht die je nodig hebt. 👍
soukaina zbairisoukaina zbairi
13:20 30 Jan 23
Dank voor de goede autolessen! De instructeur was erg geduldig en legde alles haarfijn uit. Voelde me zeker op me gemak. Zodra ik er klaar voor ben, kom ik zeker terug voor de motorlessen!
Miss YasminaMiss Yasmina
11:23 30 Jan 23
Bijna altijd les gehad van 1 vaste rij-instructeur. Hij was heel geduldig en behulpzaam. Ook als ik iets niet begreep tijdens mijn motorrijlessen, werd het verduidelijkt.De technieken die ik leerde tijdens mijn rijlessen heb ik ook meegenomen in mijn dagelijks leven. Zodra ik voor mijn A rijbewijs ga, kom ik zeker terug!
Sabine EdensSabine Edens
15:23 29 Jan 23
Top instructeur, duidelijke instructies, fijn in de omgang, in 1 keer geslaagd! Raad iedereen deze rijschool aan. Nogmaals dank!
Merel HadermannMerel Hadermann
19:04 28 Jan 23
Super goede instructeur! Heel geduldig en gezellig om mee te rijden.
BrentBrent
17:05 28 Jan 23
Vlotte rijinstructeur, geeft voldoende aanwijzingen en geeft de nodige tips mee voor het rijexamen. Zeker een aanrader!