AM brommer antwerpse rijschool bromfiets

Bromfiets Rijbewijs Halen (AM)

Voordat we ingaan op het proces voor het behalen van een bromfietsrijbewijs, is het belangrijk om de verschillende categorieën
bromfietsen in België te begrijpen. Bromfietsen worden ingedeeld op basis van hun snelheid en motorvermogen, met de belangrijkste categorieën als volgt:

 • 1. Klasse A: Bromfietsen met een maximale snelheid van 25 km/u en een maximale cilinderinhoud van 50cc, vaak aangeduid als “bromfiets klasse A”. Voor deze categorie is geen theoretisch of praktisch examen vereist. Minimum leeftijd 16 jaar.

 • 2. Klasse B: Bromfietsen met een maximale snelheid van 45 km/u en een maximale cilinderinhoud van 50cc, algemeen bekend als rijbewijs AM of “bromfiets klasse B” Voor deze categorie zijn zowel theoretische als praktische examens vereist. Voor degenen die al een autorijbewijs hebben (rijbewijs categorie B), is het automatisch toegestaan om bromfietsen met een maximale snelheid van 45 km/u te besturen zonder de noodzaak van een extra rijbewijs.

De Antwerpse Rijschool verzorgt de theorie- en praktijklessen voor de bromfiets. Om op een bromfiets klasse B (50cc en max. 45km/u) of speedpedelec (max. 4kw en max. 45km/u) te mogen rijden heb je een rijbewijs categorie AM nodig. Voor het behalen van het bromfietsrijbewijs is het belangrijk:

 • In bezit te zijn van een geldig theorie-attest categorie AM (let op: theorie-attest voor de categorie A of B is niet geldig voor het afleggen van het bromfiets praktijkexamen AM)
 • Verplicht 4 uur praktijkles te volgen bij een rijschool
 

Belangrijke Informatie over de Praktijklessen en het Praktijkexamen voor Bromfietsrijbewijs:

 • De praktijklessen worden in groep gegeven door een ervaren motorlesgever.
 • Tijdens de praktijklessen én het praktijkexamen gebruiken de kandidaten altijd de bromfiets van de rijschool.
 • Na het aanleren van de manoeuvres ga je met de groep mee op de openbare weg.
 • Het praktijkexamen leggen we samen met jou af en vindt altijd woensdagmiddag om 12.50 uur op het examencentrum Deurne plaats. In het geval de examenplaatsen in Deurne volzet zijn, bieden wij op dezelfde dag een praktijkexamen op het examencentrum Kontich aan.
 • Hieronder vind je een plattegrond voor de parkeerplekken en de looproute naar het terrein van de rijschool waar het terugkommoment zal plaatsvinden.

plattegrond terugkommoment oefenterrein antwerpse rijschool

Praktijkles AM

€375,00

Praktijkles AM 4 uur
+ praktijkexamen & bromfiets rijschool

Theorie AM

€149,00

12 uur attest

 

De bromfietsinstructeurs van Rijschool Antwerpen staan klaar om u te begeleiden bij zowel de theorie- als de praktijklessen voor het bromfietsrijbewijs. Tijdens de praktijklessen leggen we niet alleen de nadruk op de manoeuvres, maar zullen we ook veel tijd besteden aan de verkeersdeelname op de openbare weg. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je met de bromfiets op een veilige manier deelneemt aan het verkeer. De kandidaten maken gebruik van de bromfietsen van de rijschool. Deze zijn uitgerust met speciale valbeugels, zodat de kandidaten en de bromfietsen goed beschermd zijn. Voor de kandidaten die geen helm of handschoenen hebben, mogen die kosteloos van de rijschool gebruiken. Wel vragen we om deftig om te gaan met het materiaal, zodat andere kandidaten ook hier gebruik van kunnen maken.

Tijdens de 4 uur praktijkles zullen de kandidaten: 

 • Het voertuig overlopen. Dan noemt men ook wel de voertuigcontrole. Het is van belang dat de kandidaten precies weten welke bedieningsinstrumenten er zijn en hoe deze gebruikt worden. Ook leren de kandidaten hoe zij de bromfiets op de standaard moeten zetten en zullen zij bijkomende informatie ontvangen over de belangrijke boorddocumenten die zij verplicht bij zich moeten hebben
 • De oefeningen aanleren. Er zijn vier oefeningen die samen het parcours vormen. Dat zijn: slalom, de acht, stapvoets rijden en de remtest. Per oefening zullen uitgebreid stil staan wat het doel van de oefening is, hoe de kandidaat deze dient uit te voeren en vervolgens herhalen ze de oefeningen ruimschoots. Vervolgens leren ze het parcours af te leggen en krijgen de kandidaten voldoende de tijd om het parcours te herhalen
 • De openbare weg op gaan. Nadat de oefeningen goed zijn uitgevoerd, zijn de kandidaten rijp genoeg om op de bromfiets de baan op te gaan. Samen met de motorinstructeur leren zij op een veilige manier deel te nemen aan het verkeer en zullen zij ter plekke belangrijke tips krijgen van de ervaren motorinstructeur. De theoretische voorkennis wordt in de praktijk toegepast, denk daarbij aan het toepassen van verschillende voorrangsregels en op welke momenten de bromfietskandidaten op de rijbaan mogen rijden. En vooral: wanneer zij verplicht zijn om met de bromfiets op het fietspad te rijden. Op deze wijze stomen wij de kandidaten klaar om veilig aan het verkeer deel te nemen. De bromfietskandidaat blijft tenslotte een kwetsbare weggebruiker
 • Evaluatie. Aan het einde van de praktijkles wordt de gehele les nabesproken.  Vele vragen over het parcours en verkeerssituaties zullen door de motorinstructeur beantwoord worden. De kandidaten kunnen nog even het parcours oefenen en zullen zij nog wat instructies krijgen over de gang van zaken rondom het praktijkexamen.
 • Benodigde Documenten: Verzamel voordat je een bromfietsrijbewijs aanvraagt de nodige documenten, waaronder een identiteitsbewijs, een medisch verklaring (achterzijde theorie uitslag) en een pasfoto. Bovendien hebben minderjarigen (jonger dan 18 jaar) toestemming van de ouders nodig om een bromfietsrijbewijs te verkrijgen.
 • Aanvraagproces: Dien je aanvraag voor een bromfietsrijbewijs in bij het gemeentehuis. Betaal de vereiste kosten en lever alle benodigde documenten in. Zodra je aanvraag is verwerkt, ontvang je een voorlopig rijbewijs, waarmee je kunt rijden terwijl je wacht op het officiële documenten.


Regelgeving en Verantwoordelijkheden:


Nadat het bromfietsrijbewijs is behaald, moeten bromfietsbestuurders zich houden aan specifieke regels en verantwoordelijkheden, waaronder:

 

 1. Verplicht Gebruik van een Helm: Alle bromfietsrijders en passagiers moeten een helm dragen, ongeacht de bromfietsklasse.
 2. Naleving van Verkeersregels: Bromfietsrijders moeten dezelfde verkeersregels en -voorschriften volgen als andere gemotoriseerde voertuigen, waaronder het respecteren van snelheidslimieten, het voorrang geven aan voetgangers en het gebruik van aangewezen rijstroken waar van toepassing.
 3. Voertuigregistratie en Verzekering: Bromfietsen moeten geregistreerd en verzekerd zijn, en bestuurders moeten te allen tijde hun registratie- en verzekeringsdocumenten bij zich hebben wanneer ze hun bromfiets besturen.
 

Kandidaten die in het bezit zijn van een brommobiel (max. 45km/u) zijn ook welkom bij de Antwerpse Rijschool. Neem contact met ons ons op voor een opleiding en offerte op maat. 

Reviews Antwerpserijschool

Antwerpse Rijschool
4.9
Gebaseerd op 393 beoordelingen
powered by Google
Hos ElmHos Elm
16:11 09 Jun 24
Milan GuldentopsMilan Guldentops
16:10 09 Jun 24
Yolan van WonterghemYolan van Wonterghem
08:33 08 Jun 24
Top rijschoolSnel en vriendelijk
Redouane BoutkaboutRedouane Boutkabout
07:48 08 Jun 24
Top echt goed ben geslaagd voor mijn examen door jullie 💯❤️
FuryFury
20:20 07 Jun 24
Alle goede reviews komen enkel van mensen die zijn geslaagd dus uiteraard dat ze goede reviews nalaten. Na heel wat reviews gelezen te hebben zie ik toch zaken die niet kloppen. Ik wil toch even de realiteit voor jullie verhelderen. Ik kwam voor een motorrijbewijs, geen ervaring met motoren. Ik verwacht dan ook van lessen dat er effectief iets geleerd wordt. Helaas is dit niet het geval. Er is enkel uitleg gegeven over de motor, wat welke versnelling is en hoe je de manoevres moet uitvoeren. Dit is een deel; maar hoe je moet wegrijden, hoe je moet vertrekken en of stoppen bijvoorbeele wordt niet uitgelegd. Je moet dit maar zelf uitzoeken. Ikzelf bijvoorbeeld viel telkens stil op de openbare weg, er werd enkel verteld dat ik hier moest op letten bij het examen. Geen spontane uitleg gekregen hoe je dit kunt verhelpen. Dit moet je oftewel zelf vragen oftewel zelf uitzoeken. Dit is geen les krijgen. Ze laten je doen, ik ken lesgevers die bij u blijven en effectief bezig zijn met jou. Hier naar mijn gevoel niet. De instructeurs gaan naar binnen, zitten op hun gsm of zijn aan het bellen, terwijl je "oefent'. Ik heb ervaring met andere rijscholen en dit werkt toch wat anders bij andere rijscholen. Ik had zelf niet echt een welkom gevoel, en een beetje als buitenbeetje bekeken worden. Desondanks de beperkte 'lessen" (als je het echt lessen kunt noemen) zijn het alsnog vriendelijke mensen. Geen kritiek op de mensen; wel op de lessen. Als je geen ervaring hebt, en je wilt echt bijleren zijn er andere opties.
Nick VerheyenNick Verheyen
17:33 06 Jun 24
Kenny Van GoethemKenny Van Goethem
11:05 06 Jun 24
Als het kon zou ik er 6 geven. Goede uitleg en geduldige mensen
Kyara DomKyara Dom
19:35 05 Jun 24
Super vriendelijke lesgever. Voelde mij meteen op mijn gemak en was vanaf de eerste keer geslaagd!
Melissa DumonMelissa Dumon
12:10 05 Jun 24
Robson YTRobson YT
11:35 05 Jun 24
Charlie VanderhaegenCharlie Vanderhaegen
11:35 05 Jun 24
MaNu KillerzzMaNu Killerzz
11:35 05 Jun 24
Jonathan Fonteyn VlogsJonathan Fonteyn Vlogs
08:37 05 Jun 24
Hatim MagHatim Mag
08:31 04 Jun 24
Zeer goede lesgever , aanrader !!
Anass IbrahimiAnass Ibrahimi
10:04 03 Jun 24
Topper goede insstrecteur A2 binnen AANRAADER!
meryem messaoudimeryem messaoudi
06:34 02 Jun 24
Nabs N'kasNabs N'kas
17:39 01 Jun 24
Top rijschool voor code 372 en 373
jb 04jb 04
11:03 30 May 24
Goede lesgevers. Alles duidelijk en snel!
Niels SebastiaanNiels Sebastiaan
10:57 30 May 24
NoneXtviNoneXtvi
13:00 29 May 24
Goede rijschool, super leuk
thedarkdronethedarkdrone
11:17 29 May 24
Top rijschool!
Ella-June JansenElla-June Jansen
11:16 29 May 24
Kylian DurwaelKylian Durwael
11:16 29 May 24
HetGamertjeHetGamertje
11:16 29 May 24
irfan karabasirfan karabas
11:41 28 May 24
Oussi El AjjajOussi El Ajjaj
17:21 27 May 24
Top ervaring. Met alle tips en tricks erbij.
Bjorn De BackerBjorn De Backer
16:59 27 May 24
AleksAleks
11:07 27 May 24
Top school , A motor rijbewijs gehaald in 1 keer , Top instructeurs . Zeker een aanrader . Bedankt heren !
Jens VanderwiltJens Vanderwilt
11:01 27 May 24
Roan Van den Brande2Roan Van den Brande2
07:52 27 May 24
Helemaal tevreden ! Top instructeurs en fijne motors om te oefenen
Po PoPo Po
11:29 23 May 24
Top rijschool
Mou BerkaneMou Berkane
11:26 23 May 24
Jr HaeltermanJr Haelterman
11:26 23 May 24
Dario JansDario Jans
11:26 23 May 24
DemsonDemson
18:03 21 May 24
Achraf is een uitstekende rijinstructeur! Hij is geduldig, professioneel en maakt elke les leerzaam en leuk. Dankzij zijn duidelijke uitleg en tips voel ik me veel zelfverzekerder achter het stuur. Echt een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen! 🚗💪🏾
Mathias SymonsMathias Symons
17:57 21 May 24
Goede rijschool. Code 372 behaald in enkele uren met rustige en vriendelijke instructeur. Veel geleerd
dennis de raedemaeckerdennis de raedemaecker
17:53 21 May 24
Heel goede service!
Michaël CuypersMichaël Cuypers
16:06 21 May 24
Zeer goede begeleiding. Geduldig en duidelijk! Aanrader. 👍🏻
Thiago MastenbroekThiago Mastenbroek
12:19 21 May 24
Makkelijke boeking en vlotte rijles
Sam DenisSam Denis
18:22 19 May 24
Prima opleiding. Rustig en duidelijk 🙂
YassirYassir
16:29 19 May 24
Super top! Leuk en vlot gereden, instructeurs zijn zeer behulpzaam!
Giovanni HeynenGiovanni Heynen
16:29 19 May 24
Goede uitleg
Thomas Bourdeaud'huiThomas Bourdeaud'hui
11:00 16 May 24
Ervaren en zeer goede instructeurs! Top ervaring.
Wim Op de BeeckWim Op de Beeck
10:45 16 May 24
Zeer goede begeleiding en opvolging tijdens de lessen
hasnain ashfaqhasnain ashfaq
10:37 16 May 24
Top mensen alles duidelijk zeer top
HarurutHarurut
17:37 14 May 24
Zeer vriendelijk & geduldig, top ervaring!
Dave BellefroidDave Bellefroid
17:23 14 May 24
Super vriendelijk en goede lessen.
Rabab ElRabab El
17:23 14 May 24
Top rijschool! Super gezellige mensen, heel leerrijk, was gelijk van start gegaan! Hebben me de beste tips and tricks gegeven! Zeker aan te raden voor zowel motor als Auto!
Wesley ThysWesley Thys
14:44 14 May 24
Vriendelijk en super behulpzaamBedankt voor de les 🙏🏻
dario weberdario weber
12:27 14 May 24
Gregory VerlindenGregory Verlinden
15:58 11 May 24
Zeer goed!
MMMM
13:13 08 May 24
Sacha PaardekamSacha Paardekam
11:49 08 May 24
maurice pasmaurice pas
11:34 08 May 24
hafid taiebihafid taiebi
16:26 07 May 24
"Vandaag heb ik voor de eerste keer rijles gehad op een 125cc motor. Het was een spannende ervaring, maar ik ben enorm goed ontvangen en begeleid door topinstructeur Achraf."
Ellen De SchrijverEllen De Schrijver
13:58 07 May 24
Christophe GeertsChristophe Geerts
11:59 07 May 24
Ruben CaluwaertsRuben Caluwaerts
14:25 06 May 24
Nemen goed de tijd om iemand met geen ervaring op te leiden
dave chanetdave chanet
12:01 06 May 24
Super professionele rijschool voor de motorfiets. Goede afspraken en begeleiding naar het examen toe. Het is een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs nog moet gaan halen. Dave
Youssef AkatwarirYoussef Akatwarir
09:09 04 May 24
Heel ervaren instructeurs die weten wat ze zeggen en je tot in detail klaarstomen voor het examen. Super vriendelijke mensen ook. Zeker een aanrader !!
Yassir AlamiYassir Alami
17:15 29 Apr 24
zeer goede rijschool. veel bijgeleerd over de motor! code 373 gedaan en zeer tevreden!
Princ3 JAWEPrinc3 JAWE
22:28 27 Apr 24
Top rijschool! Alles duidelijk en efficient.
Yazan RDYazan RD
16:20 27 Apr 24
Ze leggen het je respectvol uit
Amer.OAmer.O
13:18 27 Apr 24
Zeer goede rijschool. Alles word op een rustige en duidelijke manier uitgelegd. Zeker de moeite waard.
Sam GeentjensSam Geentjens
12:10 25 Apr 24
Elan NeveElan Neve
09:31 25 Apr 24
Toffe mensen om van te leren, zeker een aanrader!! Kom hier zeker terug voor mijn motorrijbewijs te behalen.
Alexander ApostolAlexander Apostol
12:53 24 Apr 24
Ik heb me bromfiets rijbewijs gehaald super snel en eenvoudig!
Sarah van SteenlandtSarah van Steenlandt
11:20 24 Apr 24
Ali Seena OmidiAli Seena Omidi
10:44 23 Apr 24
Achraf is een toffe begeleider, zeer professioneel!
Zino YoungZino Young
10:43 23 Apr 24
BikeLifeGangBikeLifeGang
17:28 22 Apr 24
Heb zo juist mijn examen afgelegd me dank aan het 12u pakket van zouhair en ik ben met gemak geslaagd met dank aan hun hulp , zoek je een rijschool dan raad ik deze ten zeerste aan ze zijn vriendelijk en gaan snel aan de bak met je !
weet nietweet niet
10:56 22 Apr 24
Zalig les krijgen van zouhair en achraf. Top service alles duidelijk. Gegarandeert geslaagd 👌🏼
Jonas Van GeystelenJonas Van Geystelen
09:09 22 Apr 24
Zeer goede rijschool, alles goed uitgelegd.
Easmel KromahEasmel Kromah
07:34 22 Apr 24
Toplesgevers, alles is vlotjes verlopen zeker een aanrader
Rash ElamoRash Elamo
14:23 18 Apr 24
Top service en top communicatie!
Salaheddine El ouafiSalaheddine El ouafi
14:22 18 Apr 24
Wat een top rijschool. In 1x geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Top service en top materiaal
tom coremanstom coremans
12:44 18 Apr 24
Snelle boeking. Goede communicatie. En zeer professioneel.Dank je
Haitam SamireHaitam Samire
11:02 18 Apr 24
Goede rijschool met goede instructeurs!
AnouarAnouar
18:02 17 Apr 24
Berke TopcuBerke Topcu
14:59 17 Apr 24
Heel goeie rijschool alles duidelijk uitgelegd en was heel leuk. Dankzij zouyan en achraf ben ik geslaagd
Nattida HoutcomeNattida Houtcome
11:45 17 Apr 24
Topservice!
Wendy WernaersWendy Wernaers
11:31 17 Apr 24
Super service!goeie lessen goed uitgelegd top leraar
Pia FransenPia Fransen
11:22 17 Apr 24
Geslaagd voor het bromfiets examen !
Fien HaesFien Haes
18:15 16 Apr 24
Heel aangename rijles met veel uitleg!
Christopher SymoensChristopher Symoens
10:17 15 Apr 24
Cédric CoekelbergsCédric Coekelbergs
10:13 15 Apr 24
liam de herdtliam de herdt
11:09 11 Apr 24
derskiysekatorderskiysekator
11:07 11 Apr 24
Heel goede instructeurs, alles word duidelijk uitgelegd en aangeleerd.
Victor JnsVictor Jns
10:50 11 Apr 24
leslie lamontleslie lamont
08:37 08 Apr 24
Bram BramskiBram Bramski
08:09 08 Apr 24
Geweldige service en Top begeleiding!!
waterman .zwaterman .z
15:38 07 Apr 24
Jeremy De kerpelJeremy De kerpel
15:34 07 Apr 24
Code 372 afgelegd en het was top
TomekTomek
12:33 06 Apr 24
Car RepairCar Repair
12:31 06 Apr 24
Zeer hulpzaam en vriendelijk
Mohamed AzirarMohamed Azirar
13:28 04 Apr 24
Top rijschoolZeer duidelijk met uitleggen en top gasten!Van de eerste keer geslaagd🥳Zeker een aanrader!!
Ismo AzIsmo Az
12:11 04 Apr 24
Vandaag mijn A-rijbewijs vanaf de eerste keer mogen behalen bij deze fantastische instructeurs. Zeer professionele lessen die me enorm veel bijbrachten. Een aanrader!
josse luyckxjosse luyckx
11:23 03 Apr 24
Fenna DekeninckFenna Dekeninck
11:21 03 Apr 24
ik heb mijn examen gehaald!
Vic BrawersVic Brawers
11:19 03 Apr 24
Brommer rijbewijs gehaald dankzij de geweldige steun en lessen
Serhat BeytekinSerhat Beytekin
16:48 02 Apr 24
Achraf is een uitstekende instructeur en zeer vriendelijk. En heb zojuist mijn code 372
Jarno ProostJarno Proost
17:34 30 Mar 24
Codenummer 372
Glenn Van TolhuyzenGlenn Van Tolhuyzen
09:40 30 Mar 24
Libby SchönbergerLibby Schönberger
12:15 27 Mar 24
Océane KetsOcéane Kets
12:13 27 Mar 24
Heel goede rijschool, ze helpen je goed met voorbereiden en zijn heel duidelijk kn hun uitleg, zeer vriendelijke begeleiders!
Loic van den HeuvelLoic van den Heuvel
12:09 27 Mar 24
Ik heb mijn brommer rijbewijs am gehaald.Top lessen en heel duidelijk.
Nena De SwaefNena De Swaef
10:43 27 Mar 24
goede rijschool. duidelijke instructies. overlopen na iedere les met je waar je aan moet werken. zeker aan te raden
Rayyane El MoukhtariRayyane El Moukhtari
17:25 23 Mar 24
Top ervaring!
Hatnaa BoldHatnaa Bold
10:19 23 Mar 24
Code 372 gedaan top uitleg
Hicham ManiHicham Mani
10:18 23 Mar 24
Re DemrlrRe Demrlr
14:25 21 Mar 24
Lurenso SporksledeLurenso Sporkslede
12:33 21 Mar 24
AkhmedAkhmed
12:32 21 Mar 24
Top lessen. Ze zijn heel vriendelijk en begrijpelijk.
Michael olcasMichael olcas
12:58 20 Mar 24
Heel vlotjes en goeie rijles
Nisrine AmariNisrine Amari
17:00 19 Mar 24
goeie rijsschool goeie leerkrachten makkelijke inschrijvingen
Ayoub BouzianeAyoub Bouziane
16:57 16 Mar 24
Top lesgevers heb de code 372 gedaan en raad het iedereen aan om hier zijn rijbewijs te halen.
Mazlum SomerMazlum Somer
14:00 16 Mar 24
Vriendlijke mensen, heel tevreden! 😻
stef de backerstef de backer
10:26 16 Mar 24
Zeer vriendelijk!
Aws TenoAws Teno
14:02 14 Mar 24
Zojuist mijn motorrijbewijs gehaald. Top Rijschool, professioneel en deftige materiaal.
mohamed bouazzamohamed bouazza
12:15 13 Mar 24
Lenn PauwelsLenn Pauwels
12:10 13 Mar 24
Ik heb mijn rijbewijs gehaald
Ayşe SonakalanAyşe Sonakalan
12:38 12 Mar 24
Net mijn autorijbewijs gehaald! Top service, heel professioneel!
Ozan ElmaliOzan Elmali
16:57 09 Mar 24
Topservice
Frenchh BDEDFrenchh BDED
16:57 09 Mar 24
Code 372 gedaan bij deze mensen top les en top leraren
aariepeeaariepee
10:37 09 Mar 24
Prima begeleiding, fijne opleiding!
Kevin OmokokoKevin Omokoko
10:36 09 Mar 24
Fijne rijschool! Goede begeleiding en communicatie ! Zeker een aanrader !
Henry LamHenry Lam
14:11 07 Mar 24
Top! Bedankt voor de begeleiding Zouhair en Achraf. Aanraders!
FranklinFranklin
13:12 07 Mar 24
Goede ervaring bij deze rijschool, openbare weg van de eerste keer gehaald.
Ikki EttaIkki Etta
20:33 06 Mar 24
Ontzettend tevreden over deze rijschool!👌🏻
Thomas Dela MontagneThomas Dela Montagne
14:04 06 Mar 24
Mohamed AljarablenMohamed Aljarablen
12:30 06 Mar 24
👍👍
Ilias KorchiIlias Korchi
12:23 06 Mar 24
Bromfietsrijbewijs gehaald!
jones vanoosterwijckjones vanoosterwijck
12:19 06 Mar 24
Top! Heb het ge gaalt
Israr ChaudryIsrar Chaudry
09:35 06 Mar 24
Top les gehad! Top service!
Bent eyckmansBent eyckmans
10:57 04 Mar 24
Younes HeiderYounes Heider
16:34 02 Mar 24
Vriendelijke behulpzame heren, je leert er veel van. En zeer respectvol! Zeker een aanrader voor de volgende die hier komen!!!
Mohamed BarichMohamed Barich
15:12 02 Mar 24
Samir BSamir B
15:17 29 Feb 24
Top rijschool A++++ weer of geen weer deze lesgevers staan altijd paraat om alles piekfijn en zorgzaam uit te leggen. Dankjewel Zohair & Achraf!!!
Erick RomeroErick Romero
15:15 29 Feb 24
Yassine benmendourYassine benmendour
12:45 29 Feb 24
Zeer aardige lesgevers, ze geven je voldoende tijd en tips om je zo goed mogelijk te voorbereiden voor het motor examen.Zeker een aanrader!
Freya MelisFreya Melis
12:03 29 Feb 24
Super lieve mensen met heel veel geduld. Ze stralen rust uit en dat helpt enorm!! Bedankt mannen!!!
Axel MelisAxel Melis
14:06 27 Feb 24
Net mijn code 372 gehaald hier en super tevreden hoe alles is verlopen!
Parsa DinarvandParsa Dinarvand
15:40 24 Feb 24
Eerste dienst
ahmed Al_masreahmed Al_masre
12:10 22 Feb 24
Top rijschool. Zojuist mijn motorrijbewijs A gehaald!
Tristan Van MieghemTristan Van Mieghem
12:23 21 Feb 24
ilias elkhalfiouiilias elkhalfioui
12:15 15 Feb 24
Top rijschool heel vriendelijke mensen ze leren je echt stap voor stap
benjibanana 789benjibanana 789
12:08 15 Feb 24
Perfect!
Mohamed TallalMohamed Tallal
14:41 14 Feb 24
Noah TersagoNoah Tersago
12:30 14 Feb 24
Bromfiets rijbewijs gehaald
Alexander MaesAlexander Maes
12:25 14 Feb 24
Ik heb mijn bromfietsrijbewijs gehaald.
louise Van der Spiegellouise Van der Spiegel
12:19 14 Feb 24
Bromfiets rijbewijs am gehaald
Kristina PetrusicKristina Petrusic
12:16 14 Feb 24
feline cheryijfeline cheryij
16:20 13 Feb 24
Youssef anwar officielYoussef anwar officiel
19:02 12 Feb 24
Top rijschool raad iedereen deze aan super vriendelijk en je leert er heel veel van staat ook open voor alle vragen en als moeilijk is springen ze bij gewoon top dus 👌
JessyJessy
17:03 12 Feb 24
Hele lieve mensen die heel veel geduld hebben en mij veel hebben bijgeleerd. Ik raad hun zeker en vast aan.
ShanaShana
12:15 12 Feb 24
Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik dit zeker. Er waren 6 praktijklessen ingepland. Dit werd allemaal bevestigd via email , echter wanneer we voor de zekerheid nog eens contact opnemen om alles door te nemen neemt deze rijschool gedurende meerdere dagen zijn telefoon niet op. Ook emails worden niet beantwoord. Vandaag word er eindelijk terug gebeld door de rijschool met de melding dat ze de geplande praktijkuren zijn vergeten in te plannen. Deze 6uren begonnen echter morgen, we verzoeken dus vriendelijk om een oplossing en de schuld word gewoon bij ons gelegd en een oplossing komt er niet. Waarop de persoon aan de telefoon zeer onbeleefd en onvriendelijk , we zijn bij deze dus zeer teleurgesteld.
Souf YZSouf YZ
13:08 10 Feb 24
Top instructeurs,geven de uitleg die je nodig hebt en hebben alle geduld van de wereld. Zeker aan te raden!!!
elkasmi jaouadelkasmi jaouad
08:31 10 Feb 24
Top serviceSuper vriendelijke mensen en goeie instructeurs👍
d pd p
13:51 08 Feb 24
Top rijschool !
Emirkan KekecEmirkan Kekec
12:24 07 Feb 24
Examen eerste keer gehaalt
King_ DonkeyKing_ Donkey
12:24 07 Feb 24
Goeue rijschool
Zen VanolmenZen Vanolmen
12:24 07 Feb 24
thierno 0207thierno 0207
10:53 07 Feb 24
beste
Rim AssaifarRim Assaifar
19:16 06 Feb 24
heel goede uitleg, ze tonen jou je fouten en proberen ze daarop te letten en veel oefenen. Mijn instructeur was zeer geduldig en ik ben zeer dankbaar daarvoor.
Abdullah ZeeshanAbdullah Zeeshan
10:44 06 Feb 24
Bilal AkoudadBilal Akoudad
16:17 03 Feb 24
ben begonnen met mn lessen als iemand die nog nooit op een motor heeft gezeten, maar na de lessen voor me zeker op mn gemak in het verkeer.
Ismail AzzaroualiIsmail Azzarouali
13:56 03 Feb 24
Mrika Ame HoxhairaMrika Ame Hoxhaira
13:56 03 Feb 24
Cherif CherifCherif Cherif
18:17 01 Feb 24
Goede begeleiding en duidelijke uitleg.
Janne BruyneelJanne Bruyneel
16:21 01 Feb 24
Topervaring! Ik kwam voor een A-rijbewijs. Ik had voordien nog nooit op een moto gezeten en kende er niets van, maar ik voelde me op m'n gemak. Alles werd rustig uitgelegd en er werden handige tips gegeven. Zouhair en Achraf zijn geduldig en hopen met je mee dat je slaagt.
Abdourrahim BenchellalAbdourrahim Benchellal
15:34 01 Feb 24
Zeer toffe instructeurs. Alles wordt degelijk uitgelegd om het examen succesvol af te leggen. Zeker een aanrader
Ehab ElnagarEhab Elnagar
10:07 01 Feb 24
Danie_bDanie_b
12:30 31 Jan 24
Rijbewijs geslaagd
marcel januszanismarcel januszanis
12:27 31 Jan 24
Lex Van HoeydonckLex Van Hoeydonck
12:23 31 Jan 24
Bromfiets rijbewijs gehaald
Alex SzewczykAlex Szewczyk
12:19 31 Jan 24
Ali BoekoenandiAli Boekoenandi
15:03 27 Jan 24
Top Rijschool!!! 100% geslaagd
Vahan MelikyanVahan Melikyan
15:02 27 Jan 24
Dani PăunaDani Păuna
11:48 25 Jan 24
Beste Rijschool!Super vriendelijke mensen en goeie instructeurs!
R VMR VM
12:16 24 Jan 24
Direct geslaagd met praktijk
Achi iAchi i
10:41 24 Jan 24
Arjun SurendranArjun Surendran
05:42 23 Jan 24
Ik heb een geweldige ervaring gehad bij de Antwerpse Rijschool. Ik heb bij hen mijn praktijkexamen afgelegd en ben in de eerste poging geslaagd. Ze gaven mij nuttige tips voor het examen en namen mij tijdens mijn lessen mee door verschillende examentrajecten. De lessen werden in het Engels gegeven. Ze waren erg flexibel in het plannen van mijn lessen. Ik raad deze rijschool ten zeerste aan, bedankt Zouhair en Achraf.
Aboubakr ElmorabitiAboubakr Elmorabiti
13:55 20 Jan 24
Bovenkant
Steven De VoghtSteven De Voght
22:52 18 Jan 24
Toffe lesgevers met degelijk materiaal.Van de eerste keer geslaagd voor mijn motor examen dankzij de goede tips. 👍 dank u.
Nawfal el OuaziziNawfal el Ouazizi
17:27 13 Jan 24
Duai SkosanaDuai Skosana
06:18 12 Jan 24
Semih DonmezSemih Donmez
16:00 11 Jan 24
Kaan BiliciKaan Bilici
15:19 11 Jan 24
top rijschool a2 gehaald
Ilyas SarrroujIlyas Sarrrouj
13:16 11 Jan 24
Bovenkant
AnteoAnteo
20:14 08 Jan 24
Door Antwerpse Rijschool heb ik mijn Voorlopige rijbewijs kunnen behalen en na 20 uren rijles ben ik in staat om de auto perfect te rijden. Bedankt voor alles!!!
Philippe De SchutterPhilippe De Schutter
14:47 06 Jan 24
Super reactief, vriendelijk en efficiënte voorbereiding. Was meteen geslaagd dankzij hen
Mo GamingMo Gaming
15:21 04 Jan 24
Zeer goed geholpen geweest, ze doen hun best om je te laten slagen in alle factorenIk zeg doen!
Anas AbbouAnas Abbou
15:20 04 Jan 24
Goeie mensen die je met al je vragen helpen. Zeker een aanrader.
Ezia VicidominiEzia Vicidomini
10:48 03 Jan 24
Wai Ho NgWai Ho Ng
14:18 30 Dec 23
Super veel bijgeleerd! Echt een aanrader!
LucasLucas
13:36 27 Dec 23
top, beter en vriendelijker dan merksemse rijschool 💯in 1 keer geslaagd
shanna Janssenshanna Janssen
11:13 27 Dec 23
Beste rijschool van de wereld, super professioneel en ze leren je echt alllllles periodt !!!
filim yerifilim yeri
09:40 25 Dec 23
Top plaats // top service..
Enes GulEnes Gul
09:40 25 Dec 23
Code 372 gevolgd, alles was goed uitgelegd en zeker een aanrader.🤙
Vrindelijk instructorsIk heb echt veel bijgeleerdBedanktHet is aan te raden.
Hilal TopalHilal Topal
11:34 19 Dec 23
BonnieBonnie
07:02 15 Dec 23
De Antwerpse Rijschool krijgt van mij 5 sterren. Zouhair en Achraf waren allebei super goede en geduldige lesgevers.Het was een mooi terrein en goede Yamaha motoren.Bedankt voor de fijne ervaring 🙌
F DCF DC
20:06 14 Dec 23
Top ervaring! Telefonisch contact gehad met zowel Achraf als Zouhair om zo snel mogelijk motorlessen en -examen in te plannen voor mijn dochter. Uitzonderlijk klantvriendelijk, professioneel, en deskundig! Mooie, goed afgestelde motoren, en groot engagement. Een aanrader!!
Shan ManzoorShan Manzoor
18:48 14 Dec 23
Ik had een uitstekende ervaring met de Antwerpse Rijschool, en ik wil mijn dankbaarheid betuigen aan de uitzonderlijke instructeurs, Zouhair en Achraf. Hun vriendelijke houding en persoonlijke begeleiding hebben een cruciale rol gespeeld in het succesvol afleggen van mijn motorexamen. Ik beveel deze rijschool ten zeerste aan voor hun uitstekende service en ondersteunende instructeurs!!
Diego MarquezDiego Marquez
13:08 14 Dec 23
Heel goed ! Van de 1ste keer geslaagd!
Eds BvbaEds Bvba
12:30 14 Dec 23
Jimmy De TemmermanJimmy De Temmerman
12:22 14 Dec 23
Aangename les. Zeer vriendelijk en hulpzaam. Top team
Romy PauwelsRomy Pauwels
12:38 13 Dec 23
Sam WielandtSam Wielandt
12:33 13 Dec 23
Leuke ervaring en een goede uitleg gekregen bij alles!
Leon_btwLeon_btw
12:26 13 Dec 23
Brommer les gehad kei goed
Nina VanstaeyenNina Vanstaeyen
09:40 12 Dec 23
Echt een top rijschool! Na twee gefaalde examens hier terecht gekomen, 6 uur rijles en examen afgelegd. Direct geslaagd! Ze geven je veel tips, hebben geduld en weten exact wat ze je nog moeten aanleren. Ook oefenen ze constant in het examengebied, wat heel hard helpt. Zeer vriendelijk, ik raad het dus echt aan !
AaronDean 007AaronDean 007
12:23 06 Dec 23
Top lessen met goede uitleg!!
Ahmed AnmarAhmed Anmar
10:57 03 Dec 23
A. SariA. Sari
15:47 02 Dec 23
Leuke instructeurs top 👍
Fardeen zekriFardeen zekri
12:48 30 Nov 23
Omotese WeyOmotese Wey
16:32 29 Nov 23
Antwerpse rijschool was top! Vriendelijk personeel, goede instructeurs en flexibele planning. Aanrader!
Raul BidiliciRaul Bidilici
16:31 29 Nov 23
Super vriendelijk en professioneel
beatriz bragabeatriz braga
14:06 29 Nov 23
Midas DeceulaerMidas Deceulaer
14:02 29 Nov 23
Goede en duidelijke instructies!
Andrew Van OstadeAndrew Van Ostade
15:25 28 Nov 23
Ik kan deze rijschool niet sterk genoeg aanbevelen! Alle instructeurs zijn zeer getalenteerd in het begeleiden van jou naar een positief praktijkexamen. Ze hebben veel ervaring, geduld, advies, hints & tips en altijd met een glimlach. Gemakkelijk online te boeken en altijd klaar om advies te geven over hoe u uw doel kunt bereiken. Zij zijn 'gedreven' (har har) om jou op een correcte en veilige manier over de finish te krijgen!
Alexandro tilliereAlexandro tilliere
12:52 28 Nov 23
Issi BchIssi Bch
10:31 26 Nov 23
David PavlovicDavid Pavlovic
09:15 25 Nov 23
Carlos HoefkensCarlos Hoefkens
09:10 25 Nov 23
Top opleiding
noach rasschaertnoach rasschaert
12:46 22 Nov 23
Zeer goede rijschool met veel ervaring zeker aan te raden!
lore suyslore suys
08:46 22 Nov 23
Charles VerbertCharles Verbert
13:05 21 Nov 23
Toufik KaToufik Ka
15:03 19 Nov 23
Goed
Anas BAnas B
09:50 19 Nov 23
De instructeurs, voertuigen en terrein waren top!
oualid ouaribaoualid ouariba
15:41 16 Nov 23
Top begeleiding! Vanaf de 1ste keer erdoor voor m’n A1 rijbewijs 🏍️💨
Whyyoubully123Whyyoubully123
12:42 15 Nov 23
Alles werd goed uitgelegd van de eerste keer er door
Kermit De KikkerKermit De Kikker
12:42 15 Nov 23
enno verbistenno verbist
12:42 15 Nov 23
Jesse ConnalJesse Connal
12:42 15 Nov 23
top lesgever
Lars DevriendtLars Devriendt
12:42 15 Nov 23
Ian Van LoockIan Van Loock
16:47 11 Nov 23
Badr El khamaliBadr El khamali
14:24 09 Nov 23
Ik heb hier mijn 12 u lessen en examen afgelegd de lessen waren top de instructeurs waren ook top ze leggen alles perfect ook de moto s waarmee ze de lessen geven zijn perfect inorde!Zeker een aanrader!
BallsOfNoxusBallsOfNoxus
12:28 09 Nov 23
Uitstekende begeleiding! Van de eerste keer erdoor. Goeie motors om mee te oefenen
Barry ConinckxBarry Coninckx
12:28 09 Nov 23
Top mensen 😎😎😎😘😎😘🍾🍾🍾🍾
Hamza BoulaHamza Boula
09:20 09 Nov 23
Heel behulpzaam en vlotte communicatie!
Ruben PaulusRuben Paulus
09:18 09 Nov 23
Nikki MichielsenNikki Michielsen
15:21 08 Nov 23
Een heel fijne leeraar, veel goede tips!! Danku mr Banouche!
Sienna De bruynSienna De bruyn
15:21 08 Nov 23
Gaoussou DiarraGaoussou Diarra
12:27 08 Nov 23
Topservice
Dylan De SmedtDylan De Smedt
16:47 07 Nov 23
Alles was heel vlot en makkelijk gegaan. Zeker een aanrader om je rijlessen te volgen bij antwerpse rijschool!
bo vermeylenbo vermeylen
16:17 06 Nov 23
Vriendelijke begleiders!
Arianna SchepensArianna Schepens
12:23 06 Nov 23
ilyes ouahchiilyes ouahchi
13:34 03 Nov 23
SnejSnej
13:34 03 Nov 23
Elias TatariElias Tatari
13:34 03 Nov 23
Perfecte rijschool zal aanraden
Lucas FouquaertLucas Fouquaert
13:34 03 Nov 23
Juul CuppensJuul Cuppens
13:11 03 Nov 23
Geweldige instructeur!!