Rijbewijs Auto (B) foto auto

Rijbewijs Auto (B)

Bij de Antwerpse Rijschool ben je voor de auto rijbewijs aan het juiste adres. Onze nieuwe auto’s zijn van alle nieuwste technologieën voorzien en we leren je daar gebruik van te maken. Ga je een auto rijden die deze nieuwe snufjes niet heeft? Geen nood, dan schakelen we die desgewenst tijdens jouw les gewoon uit. We volgen per opleiding een vast lesschema die aan het begin van de opleiding met de kandidaat wordt besproken. Tijdens de opleiding zal aan het einde van iedere praktijkles de lesgever aangeven welke zaken goed gaan en wat de aandachtspunten zijn. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

Onze vakbekwame lesgevers hebben jarenlange ervaring met het lesgeven in de rijschool en volgen jaarlijks twee bijscholingsmomenten om de kandidaten goed te blijven begeleiden. 

6 uur promo

€389,00
(PROMO)
Instappaket

6 uur
12 uur promo

€779,00
(PROMO)
Basispakket

12 uur
20 uur promo

€1.299,00
(PROMO)
Voorlopig rijbewijs

20 uur
12 uur promo

€120,00
(PROMO)

12 uur attest

Bij de Antwerpse Rijschool kun je online zelf jouw lessen inplannen en de betalingen bekijken. Voor het behalen van jouw autorijbewijs is het belangrijk in het bezit te zijn van een geldig theorie-attest categorie B en kies dan uit de volgende opties:

  • Optie 1: Voorlopig Rijbewijs M36 (6 uur of 12 uur)

Met dit voorlopig rijbewijs is het verplicht altijd een vaste begeleider in de wagen naast jou te hebben. Heb je een begeleider met wie je aan de slag wil, dan raden wij een startcursus van 6 uur aan om de basisbeginsel van het rijden onder de knie te krijgen. Wil je extra oefenen op manoeuvres en wat extra ondersteuning voor je met jouw begeleider aan de slag gaat? Dan raden wij jou het 12 uur pakket aan.

  • Optie 2: Voorlopig Rijbewijs M18 (20 uur)

Met dit voorlopig rijbewijs mag je na 20 uur rijlessen bij de rijschool te hebben gevolgd alleen rijden zonder een begeleider naast je. Wil je alsnog begeleid worden, dan mag dat met 1 of 2 begeleiders in de wagen. Je mag van begeleider wisselen, op voorwaarde dat deze meer dan 8 jaar in het bezit is van het rijbewijs B.

  • Optie 3: Losse lessen

Of je nou in het bezit bent van het voorlopig rijbewijs M18 of M36 of het zelfs van het definitieve rijbewijs, biedt de Antwerpse Rijschool losse lessen aan alle kandidaten die behoefte hebben aan extra oefenen op de rijvaardigheid onder professionele begeleiding. Dit kan zijn om je voor te bereiden op het praktijkexamen of dat je extra wilt oefenen op de manoeuvres, snelwegen of omdat je de route van en naar het werk onder de knie wilt krijgen. Bespreek bij de aanvang goed met de lesgever wat het doel is van jouw lessen, zodat de lesgever weet waar jouw behoefte ligt en zal op basis daarvan met jou de les(sen) vorm geven. Deze losse lessen gaan telkens per 2 uur. Neem contact met ons op voor het inplannen van deze losse lessen.

  • 2x niet geslaagd

Kandidaten die twee keer niet geslaagd zijn voor het praktijkexamen dienen verplicht 6 uur praktijkles bij de rijschool te volgen na de datum van laatste praktijkexamen. Wil je aansluitend op examen? Neem contact met ons op voor het inplannen van de 6 uur praktijkles + herexamen

Reviews Antwerpserijschool

Antwerpse Rijschool
5.0
Gebaseerd op 45 beoordelingen
powered by Google
Para BoyPara Boy
15:30 05 Jun 23
Super vriendelijke instructeurs die je op logische manier alles heel goed uitleggen. Op een verzorgde manier wordt er les gegeven, betalingen verricht. Allemaal heel duidelijk!
Rayan ToubRayan Toub
13:33 04 Jun 23
20-uur rijles gevolgd met een prima verloop. Rij-instructeurs zijn aangename medewerkers en sturen je per direct bij waar nodig. Verder is de rijschool zeer flexibel wat betreft planning maken en word je snel telefonisch geholpen. Zeker een aanrader voor zij die twijfelen om rijles hier te nemen aangezien de kwaliteit tiptop is en ik nu veilig rijklaar ben voor op de baan!
Henry NimohHenry Nimoh
14:24 05 May 23
Was een top ervaring.Alles werd mooi uitgelegd en ze houden rekening mee op welke niveau je zet om je vooruitgang vlotter te laten verlopen, beter kon niet .
Kadrie BekirKadrie Bekir
09:53 19 Apr 23
Heel tevreden! Het waren zeer leerrijke lessen. Dank jullie wel Antwerpse Rijschool!
mochi & Co.mochi & Co.
11:55 23 Mar 23
Als ik 10 sterren kon geven had ik dat meteen gedaan!! Ik ben net terug van een rijexamen met lovende commentaar van de examinator! Allemaal te danken aan de Antwerpse rijschool. Zij zijn professioneel en zeker experts in hun vak. Tijdens de rijlessen al mijn vragen kunnen stellen en ook advies en tips gekregen die op mijn rijexamen van pas zijn gekomen. Ik heb zelf ook 6uur rijlessen gevolgd voor het examen en dat raad ik ook echt helemaal aan. Het is zeker het geld waard!
Issam BIssam B
10:51 07 Mar 23
Top rijschool les gekregen bij Achraf. Neemt de tijd om alles goed uit te leggen binnenkort voor mijn motor
Omar AgdirOmar Agdir
10:14 12 Feb 23
Zeer professioneel rijschool met de nodige goed en leerzame uitleg..zo relax en ontspannen lesgevers..bedankt jongens !
Yassine AzirarYassine Azirar
09:15 31 Jan 23
Dit is een heel goede rijschool met een top instructeur. Ik raad ze zeker aan je krijgt tijdens de lessen alle tijd en aandacht die je nodig hebt. 👍
soukaina zbairisoukaina zbairi
13:20 30 Jan 23
Dank voor de goede autolessen! De instructeur was erg geduldig en legde alles haarfijn uit. Voelde me zeker op me gemak. Zodra ik er klaar voor ben, kom ik zeker terug voor de motorlessen!
Miss YasminaMiss Yasmina
11:23 30 Jan 23
Bijna altijd les gehad van 1 vaste rij-instructeur. Hij was heel geduldig en behulpzaam. Ook als ik iets niet begreep tijdens mijn motorrijlessen, werd het verduidelijkt.De technieken die ik leerde tijdens mijn rijlessen heb ik ook meegenomen in mijn dagelijks leven. Zodra ik voor mijn A rijbewijs ga, kom ik zeker terug!
Sabine EdensSabine Edens
15:23 29 Jan 23
Top instructeur, duidelijke instructies, fijn in de omgang, in 1 keer geslaagd! Raad iedereen deze rijschool aan. Nogmaals dank!
Merel HadermannMerel Hadermann
19:04 28 Jan 23
Super goede instructeur! Heel geduldig en gezellig om mee te rijden.
BrentBrent
17:05 28 Jan 23
Vlotte rijinstructeur, geeft voldoende aanwijzingen en geeft de nodige tips mee voor het rijexamen. Zeker een aanrader!